Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

Verschillende schoonmaakbedrijven in één in Zoetermeer

KSV Facilitair BV is uw betrouwbare en professionele partner in Zoetermeer. U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor bijvoorbeeld vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging en meubelreiniging. Complete trappenhuizen reinigen? Een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak realiseren? Wij doen het allemaal voor u. U kunt ons 070-3595157.

Vloeronderhoud

Het grondige onderhoud van een vloer wordt nog wel eens vergeten en gaat verder dan stofzuigen en dweilen. Voor onze specialisten betekent vloeronderhoud ook schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, kristalliseren, polijsten, het in de was zetten van uw vloer en deze van een beschermlaag voorzien. Hierdoor blijft uw vloer in Zoetermeer in optimale staat. Wenst u eenmalig vloeronderhoud of periodieke reiniging? Geef het aan ons door. Wij hebben ervaring met vloeren van woningcorporaties, bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen in Den Haag.

Glasbewassing

U wilt natuurlijk dat het aanzicht van uw pand een goede eerste indruk achterlaat. Het is dan verstandig te kiezen voor regelmatige glasbewassing en vakkundig gevelonderhoud. De specialisten van ons schoonmaakbedrijf komen graag naar Zoetermeer om uw beglazing en gevel perfect schoon te maken. De methoden en materialen die zij hiervoor gebruiken voldoen aan de gestelde eisen in de Nederlandse wetgeving. Kortom, zoek niet verder naar schoonmaakbedrijven in gevelonderhoud en glasbewassing. U heeft uw specialist gevonden.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf heeft een ruim aanbod schoonmaakwerkzaamheden. Hierdoor hebben we voldoende ervaring om een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak te verzorgen. Wilt u uw (nieuwbouw)woningen, panden en trappenhuizen in Zoetermeer bezemschoon en gebruiksklaar hebben? Laat ons uw woning, pand of trappenhuizen grondig schoonmaken. Wij garanderen u:

  • Prima service
  • Diverse diensten
  • Optimale kwaliteit
  • Ervaren vakmensen
  • Betrouwbare werkwijze

Schakel vanuit Zoetermeer onze schoonmaakbedrijven in

Wilt u weten wat KSV Facilitair voor u in Zoetermeer kan betekenen? Neem dan contact op met KSV Facilitair BV via 070-3595157, info@ksv.nl of ons online contactformulier. U kunt bij ons terecht voor grondig vloeronderhoud, meubelreiniging, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud, het verzorgen van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak of het schoonmaken van trappenhuizen in Zoetermeer.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS