Schoonmaakbedrijf in Voorburg

Anders dan andere schoonmaakbedrijven in Voorburg

Als u in Voorburg op zoek bent naar een ware professional tussen de schoonmaakbedrijven, dan bent u bij KSV Facilitair BV aan het juiste adres. Wij zijn in te schakelen voor onder andere glasbewassing, gevelonderhoud, vloeronderhoud, tapijtreiniging, meubelreiniging en het schoonmaken van uw sanitair. Laat ons uw trappenhuizen onder handen nemen, of benader ons voor een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak. U kunt ons bereiken op nummer 070-3595157.

Vloeronderhoud

Of we nu eenmalig, dagelijks of periodiek onderhoud uitvoeren in Voorburg, ons schoonmaakbedrijf levert altijd maatwerk. Wij worden door verschillende soorten bedrijven ingeschakeld. Zo hebben wij met onder andere zorginstellingen, werkplaatsen, scholen en kantoren afspraken gemaakt over vloeronderhoud. Onder vloeronderhoud verstaan onze goed opgeleide medewerkers alle methoden, zoals schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen en in de was zetten. Daarnaast kunnen we een beschermlaag aanbrengen, uw vloer kristalliseren of polijsten. Welk vloeronderhoud kunnen we voor u uitvoeren?

Glasbewassing

Wist u dat de uitstraling van een gebouw voor een groot deel de eerste indruk voor een bedrijf of instelling bepaalt? Daarom is het bijhouden van dit aanzicht van groot belang. Wij komen graag bij u langs in Voorburg voor uitvoerige glasbewassing en professioneel gevelonderhoud. Uw gevel ziet er weer fris uit. Uiteraard voldoen onze werkwijzen en materialen aan alle eisen die de Nederlandse wetgeving omtrent glasbewassing en gevelonderhoud stelt.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Doordat wij zo’n divers aanbod van schoonmaakwerkzaamheden hebben, kunnen wij volledige klussen oppakken. Denk aan een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak van (nieuw)bouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat uw (nieuwbouw)woningen, panden of trappenhuizen bezemschoon en gebruiksklaar zijn. Wij garanderen:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Ervaren professionals
  • Uitgebreid dienstenaanbod
  • Flexibel, betrouwbaar en betrokken

Schakel onze schoonmaakbedrijven in Voorburg in

Wilt u een ervaren specialist in de schoonmaakbranche in Voorburg inschakelen? Kies dan voor KSV Facilitair BV. Uw schoonmaakbedrijf voor onder andere gevelonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud, meubelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van complete trappenhuizen en het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak. U bereikt ons via 070-3595157, info@ksv.nl of ons online contactformulier.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS