Schoonmaakbedrijf in Vlaardingen

Uw schoonmaakbedrijf in Vlaardingen

Bent u opzoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf met een breed scala aan schoonmaakdiensten? Neem dan gerust contact op met KSV Facilitair BV. Wij verzorgen onder andere vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging en meubelreiniging. Maar we kunnen ook een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak realiseren en complete trappenhuizen reinigen. Bel 070-3595157 en laat ons weten wat wij voor u in Vlaardingen kunnen betekenen.

Vloeronderhoud

Wist u dat het belangrijk is om uw vloer regelmatig van grondig en professioneel te laten reinigen? Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen uw vloer schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, in de was zetten, van een beschermlaag voorzien, kristalliseren en/of polijsten. Wij komen bij u langs voor eenmalig vloeronderhoud of komen regelmatig terug voor de periodieke reiniging van uw vloer. Ons schoonmaakbedrijf is al regelmatig ingeschakeld voor vloeronderhoud bij onder andere woningcorporaties, bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen. We komen graag naar u toe.

Glasbewassing

Wist u dat het aanzicht van een gebouw grotendeels de eerste indruk van een bedrijf of instelling bepaalt? Laat uw beglazing en gevel daarom regelmatig en professioneel reinigen. Ons schoonmaakbedrijf komt graag naar Vlaardingen voor vakkundige glasbewassing en gevelonderhoud. Wij laten uw gevel stralen. Hiervoor gebruikt ons schoonmaakbedrijf methoden en materialen die voldoen aan alle gestelde eisen. Kies ook voor glasbewassing en gevelonderhoud van KSV Facilitair BV.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak?

Omdat ons schoonmaakbedrijf een ruim aanbod van schoonmaakwerkzaamheden heeft, kunnen we ook ingeschakeld worden voor een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak. Wij maken (nieuwbouw)woningen, panden en trappenhuizen in Vlaardingen in no time bezemschoon en gebruiksklaar. Wij garanderen u:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Ervaren vakmensen
  • Groot aanbod aan diensten
  • Betrouwbare en betrokken werkwijze

Benader onze schoonmaakbedrijven vanuit Vlaardingen

Schakel KSV Facilitair BV vandaag nog in voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Vlaardingen.
Wij verzorgen vloeronderhoud, meubelreiniging, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud, het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak en het reinigen van volledige rappenhuizen. U kunt ons bereiken via 070-3595157, info@ksv.nl of ons online contactformulier.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV.

BEL ONS