Trappenhuizen

Laat ons uw trappenhuizen reinigen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw trappenhuizen uitvoerig kan reinigen? Maak direct een afspraak met de vakmensen van KSV Facilitair BV. Wij hebben de afgelopen jaren al enorm veel trappenhallen mogen schoonmaken. Zo worden wij veelvuldig ingeschakeld door onder andere kantoren, woningcorporaties, VVE’s, zorginstellingen en scholen. Bent u onze volgende opdrachtgever? U bereikt onze specialisten via telefoonnummer 070-3595157. Wanneer mogen wij uw trappenhuizen onder handen nemen?

Schoonmaak

Waarom trappenhuizen schoonhouden?

Om zoveel mogelijk mensen voldoende woon-, werk-, studeer- en hobbyruimte te bieden, wordt er steeds vaker in de hoogte gebouwd. In deze panden bevinden zich altijd trappenhallen. Voor het gebruiksgemak, de veiligheid en behoud van deze trappen is het reinigen van deze trappen essentieel. En vergeet de uitstraling van uw pand niet. Een gebouw met een smerig trappenhuis wordt al snel afgedaan als aftands. Die uitstraling wilt u natuurlijk niet achter uw bezoekers, gasten, bewoners of patiënten achterlaten! Laat ons daarom de trappen in uw pand grondig reinigen.

Wist u dit over trappenhuizen?

Vaak wordt gedacht dat men tegenwoordig alleen nog maar de lift gebruikt in plaats van de trap. Niets is echter minder waar. Veel mensen hebben al ontdekt dat met de trap van de ene verdieping naar de andere gaan, vaak stukken sneller gaat dan met de lift. Een andere reden waarom tegenwoordig steeds vaker voor een trappenhuis gekozen wordt, is de gezondheidsfactor. Trappen lopen is namelijk ontzettend gezond. Dit veelvuldig gebruik van uw trappenhuis laat uiteraard wel zijn sporen na. Schakel daarom (periodiek) onze vakmensen in voor een grondige schoonmaak.

Onze aanpak samengevat

Of u nou beschikt over een woonunit, een zorginstelling, een school, een bedrijvencomplex of een kantoor; wij weten elk trappenhuis weer stralend schoon te krijgen. Hiermee voorkomt u dat uw pand in verval raakt. Daarnaast houdt u de doorgang via de trap op deze manier schoon en vrij. Dit is essentieel voor de veiligheid van de aanwezigen in uw pand. Vergeet ook niet dat u met regelmatig onderhoud de levensduur van uw trappenhuizen enorm verlengt. Dat scheelt u indirect weer vele kosten! Schakel ons in als u behoefte heeft aan:

  • Optimale kwaliteit
  • Klantvriendelijke service
  • Milieuvriendelijke middelen
  • Opgeleide en ervaren vakmensen
  • Betrokken en betrouwbare werkwijze

Laat ons uw trappenhuizen schoonmaken

Is het nodig uw trappenhuizen weer eens te laten reinigen? Schakel vandaag nog KSV Facilitair BV in. Maak een afspraak met ons via 070-3595157. Mailt u liever? Stuur dan een e-mail naar info@ksv.nl. U mag ook uw wensen aangaande de (periodieke) schoonmaak van uw trappenhuizen invullen op ons online contactformulier.

BEL ONS