Vloeronderhoud

Uw specialist in vloeronderhoud

Wilt u een specialist inschakelen op het gebied van vloeronderhoud? Maak dan kennis met KSV Facilitair BV. Onze medewerkers zijn al jarenlang ervaren in het reinigen en onderhouden van vloeren. Onze goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers kunnen feitelijk alle harde vloeren reinigen. Wij hebben al vele vloeren van onder andere (nieuw)bouwprojecten, kantoren, woningcorporaties, wooncomplexen, zorginstellingen en scholen behandeld. Is die van u onze volgende? Bel 070-3595157 en kies voor ons vloeronderhoud.

Onze diensten in vloeronderhoud

Onze medewerkers verzorgen ondermeer het reinigen van tegelvloeren, natuursteen, marmoleum, linoleum, pvc, rubber, epoxy, siergrind, hout en sportvloeren. Wij zijn bekwaam met alle onderdelen van vloeronderhoud. Denk aan onder andere schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen en het in de was zetten. Ook het aanbrengen van een beschermlaag op uw vloer behoort tot de mogelijkheden. Dit heeft als voordeel dat het aanzien van uw vloer enorm wordt verfraaid. Daarnaast verlengt u er de levensduur mee en vergemakkelijkt u het onderhoud van uw vloer.

Vloeronderhoud

Uw vloer laten kristalliseren of polijsten

Bent u de gelukkige eigenaar van een marmer- en travertinvloer? Deze vloeren zijn zeer charmant, maar kunnen na een aantal jaar krassen en doffe plekken gaan vertonen. Vooral op de looppaden worden deze slijtplekken zichtbaar. Schakel ons in om uw vloeren weer als nieuw te laten ogen. Door middel van kristalliseren kunnen wij uw vloer weer optimaal laten glanzen. Wij vullen tijdens deze klus de toplaag van uw vloer als het ware weer op. Een andere behandelmethode is het polijsten van uw vloer. Hiervoor gebruiken we diamantpads. Met deze methode worden krasjes eenvoudigweg uit uw vloer geslepen en gepolijst.

Onze aanpak samengevat

Ons schoonmaakbedrijf onderscheidt zich op diverse punten van andere schoonmaakbedrijven die diensten aanbieden in vloeronderhoud. Ten eerste controleren wij voortdurend onze kwaliteit ter verbetering. Dat we werken met milieubesparende middelen is een tweede belangrijk punt. Ook zien we er voortdurend op toe dat onze medewerkers alle geldende voorschriften in acht nemen. Tot slot voldoen uiteraard al onze methoden en middelen aan de door de Nederlandse wet gestelde eisen. Kortom, wij staan voor:

  • Optimale kwaliteit
  • Klantvriendelijke service
  • Milieuvriendelijke middelen
  • Opgeleide en ervaren vakmensen
  • Betrouwbare en betrokken werkwijze

Wanneer mogen wij langskomen voor vloeronderhoud?

Bent u op zoek naar een specialist in vloeronderhoud? Zoek dan niet verder. Schakel vandaag nog KSV Facilitair BV in. Maak een afspraak via 070-3595157, stuur een e-mail naar info@ksv.nl of vul uw wensen aangaande vloeronderhoud in op ons online contactformulier.

BEL ONS