Schoonmaakbedrijven

De specialist tussen de schoonmaakbedrijven

Wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen dat functioneert als meerdere schoonmaakbedrijven in één? Kies voor KSV Facilitair BV. Omdat wij werken als meerdere, verschillende bedrijven, kunnen wij werkelijk elke klus oppakken. Denk aan vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, meubelreiniging en een opleverings-/nieuwbouwschoonmaak. Benieuwd naar onze diensten, methoden en tarieven? Bel naar 070-3595157 en maak een afspraak. Zoeken naar andere schoonmaakbedrijven is niet meer nodig!

Kwaliteit staat bij ons centraal

Wat ons schoonmaakbedrijf onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven, is dat wij onze kwaliteit voortdurend meten ter eventuele verbetering. Wij maken onder andere gebruik van het VSR kwaliteitsmeetsysteem. De metingen voor het VSR-kwaliteitsmeetsysteem worden verricht door een van onze gekwalificeerde medewerkers. Deze vakman is een erkende VSR-kwaliteitsinspecteur/-controleur. Met behulp van wetenschappelijk verantwoorde steekproeven wordt, tijdens een ronde door uw pand, onze schoonmaak gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u het beste resultaat ontvangt.

Schoonmaakbedrijven

Een van de milieuvriendelijkste schoonmaakbedrijven

Een ander onderscheidend aspect van ons schoonmaakbedrijf, is dat wij veel zorg dragen voor het milieu. Wij maken niet alleen met plezier panden schoon, wij behouden het milieu graag ook in die toestand. Zo gebruiken wij zoveel mogelijk milieubesparende schoonmaakmiddelen. Ook houden wij bij de keuze voor onze technieken rekening met eventuele effecten op het milieu. Alle methoden en middelen die we toepassen voldoen aan de door de Nederlandse wet gestelde eisen. Wij zien er daarnaast voortdurend op toe dat onze medewerkers alle geldende voorschriften in acht nemen.

Een greep uit onze diensten

Waar u eerst nog voor verschillende klussen verschillende schoonmaakbedrijven zou inschakelen, vormen wij vanaf nu uw complete partner in de schoonmaak. Laat ons bijvoorbeeld langskomen voor grondig vloeronderhoud. Onze volledig opgeleide medewerkers komen uw vloer graag schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, in de was zetten, van een beschermlaag voorzien, kristalliseren en/of polijsten. Waar wij ook veel voor ingeschakeld worden door kantoren, bedrijven, woningcorporaties, scholen en zorginstellingen is glasbewassing en gevelonderhoud. Wat wij ook doen, wij bieden een:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Team aan specialisten
  • Grote diversiteit aan diensten
  • Betrouwbare en betrokken aanpak

Stop met zoeken naar schoonmaakbedrijven

U begrijpt, wij functioneren als vele verschillende schoonmaakbedrijven in één. Laat ons vandaag nog weten waarvoor u ons team aan specialisten wilt inschakelen. U bereikt KSV Facilitair BV telefonisch via 070-3595157. Mailen mag naar info@ksv.nl. Of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U heeft de specialist onder de schoonmaakbedrijven gevonden!

BEL ONS