Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Voor elke schoonmaakklus in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij KSV Facilitair BV aan het juiste adres! Schoonmaak is een noodzakelijke werkzaamheid die veel bedrijven liever uitbesteden aan een professioneel bedrijf. En dat is maar goed ook, want schoonmaak dient niet te worden onderschat. Kies voor een goed schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor het schoonmaken van uw trappenhuizen, het periodiek bijhouden van uw vloeronderhoud of het uitvoeren van uw glasbewassing. Kies voor KSV Facilitair BV!

Dit vinden we belangrijk in ons werk

KSV Facilitair BV is niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Met een echte passie voor schoonmaak en onderhoud doen wij alles met veel energie en focus. We geloven in een betrouwbare band met al onze klanten en willen deze dan ook het liefst zo lang mogelijk behouden. Zo kunt u van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam in ieder geval het volgende verwachten:

  • Ervaring en verstand van zaken
  • Goed materieel dat voldoet aan alle moderne eisen
  • Goede planning en duidelijke opdrachten
  • Goede communicatie met de opdrachtgever over eisen, wensen en werkschema
  • Een correcte afhandeling van de gemaakte afspraken

Glasbewassing tot in de details

Heeft uw bedrijf behoefte aan goede glasbewassing? Ook dan kunt u terecht bij KSV Facilitair BV. Zo rekenen wij bij glasbewassing ook het gevelonderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen en conserveren van wanden en kozijnen en het verwijderen van graffiti. Ook zorgen we voor het impregneren van gevels voor een langere levensduur. Voor een uitgebreide glasbewassing gaat u dus naar KSV Facilitair BV!

Trappenhuizen schoonmaken met efficiëntie

Trappenhuizen worden veelvuldig gebruikt, vooral in bedrijfspanden. Toch is het schoonmaken ervan een klusje die veel mensen zullen weigeren. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam is echter gewend aan het reinigen van trappenhuizen en kan – door de inzet van het juiste personeel en de juiste middelen – in een mum van tijd uw trappenhuizen vuilvrij maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf voor vloeronderhoud in Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam die uw vloeronderhoud kan doen? U raad het al: ook dat kunnen we bij KSV Facilitair BV voor u regelen! Wij hebben al vele vloeren van onder andere (nieuw)bouwprojecten, kantoren, woningcorporaties, wooncomplexen, zorginstellingen en scholen behandeld. Heeft u specifieke wensen voor uw vloeronderhoud? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam nodig? Bel KSV Facilitair BV

Met onze betrouwbare diensten helpen wij u een prettige en schone werkomgeving te creëren. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan voor glasbewassing, vloeronderhoud of het schoonmaken van uw trappenhuizen. We zijn te bereiken via (070) 359 51 57 of per mail via info@ksv.nl.

BEL ONS