Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag?
Kom dan in contact met KSV Facilitair BV. U kunt ons inschakelen voor onder andere glasbewassing, gevelonderhoud, vloeronderhoud, tapijtreiniging, meubelreiniging en het schoonmaken van uw sanitair. Wij nemen volledige trappenhuizen onder handen, maar voorzien ook in een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak.

Vloeronderhoud

Wij leveren maatwerk. Of we nu dagelijks of periodiek onderhoud uitvoeren. Wat onze schoonmaakbedrijven onderscheidt van anderen, is dat wij een zeer grote diversiteit aan opdrachtgevers kennen in Den Haag. Zo volbrengen wij ons vloeronderhoud bij onder andere zorginstellingen, werkplaatsen, scholen en kantoren. Als onze goed opgeleide medewerkers ingezet worden voor vloeronderhoud, passen we diverse methoden toe, zoals schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen en in de was zetten. Ook voor het aanbrengen van een beschermlaag, het kristalliseren van uw vloer of het polijsten ervan zijn wij uw specialist.

Glasbewassing

De uitstraling van een gebouw bepaalt vaak de eerste indruk voor een bedrijf of instelling. Het is daarom essentieel dit aanzicht in optimale vorm te houden. Laat ons bij u langskomen in Den Haag voor uitvoerige glasbewassing en professioneel gevelonderhoud. Wij zorgen ervoor dat de beglazing en de gevel van uw gebouw er volledig naar wens uitzien. Vanzelfsprekend voldoen onze werkwijzen en materialen aan de eisen die de Nederlandse wetgeving stelt omtrent glasbewassing en gevelonderhoud. Maak een afspraak met een van onze schoonmaakbedrijven voor een eenmalige klus of een periodieke/dagelijkse afspraak.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Omdat wij een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden aanbieden, kunnen wij volledige klussen van u aannemen. Laat ons bijvoorbeeld de eenmalige bouw oplevering en schoonmaak van uw (nieuw)bouwproject verzorgen. Wij leveren uw kantoorpand, nieuwbouwwoningen of trappenhuizen bezemschoon en gebruiksklaar op. Hierbij nog enkele voordelen die u geniet als u een van onze schoonmaakbedrijven uw pand of trappenhuizen in Den Haag laat schoonmaken:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Ervaren professionals
  • Uitgebreid dienstenaanbod
  • Flexibel, betrouwbaar en betrokken

Uw specialist tussen de schoonmaakbedrijven in Den Haag

Kortom, u hoeft niet verder te zoeken naar schoonmaakbedrijf in Den Haag. Wij zijn uw gespecialiseerde en ervaren schoonmaakbedrijf voor onder andere glasbewassing, gevelonderhoud, vloeronderhoud, tapijtreiniging, meubelreiniging, het reinigen van complete trappenhuizen en het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak. Bel naar 070-3595157, stuur een mail naar info@ksv.nl of vul ons online contactformulier in. Dan verzorgen wij uw gewenste schoonmaak in Den Haag.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS