Eenmalige bouwoplevering en schoonmaak

Kies voor een specialist

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een complete eenmalige bouwoplevering en schoonmaak? Schakel vandaag nog KSV Facilitair BV in. Onze specialisten weten elk (nieuw)bouwproject een stralende start te geven. Wilt u ons inschakelen voor deze eenmalige klus in de bouw? Laat onze medewerkers langskomen voor een grondige schoonmaak. Zo zorgen wij dat uw pand voor de oplevering volledig schoon is. Maak een afspraak met ons via 070-3595157. Wij zijn uw partner voor zowel de oplevering als de schoonmaak van uw pand.

Onze diensten als schoonmaakbedrijf in de bouw

Heeft er een verhuizing plaatsgevonden? Wij zorgen ervoor dat het pand volledig gereed gemaakt wordt voor de nieuwe eigenaren of gebruikers. U zult niet terug kunnen zien wat er vooraf in heeft gezeten. Is er een nieuw blok aan woon- of kantoorunits ontwikkeld? Ook dan zorgen wij er graag voor dat deze stralend schoon is voor de eerste gebruikers, bewoners of gasten. Wij kunnen bezemschoon of gebruikersschoon opleveren en daarnaast kunnen we cementsluiers van tegels verwijderen. Wij maken hierover duidelijke afspraken met u.

Naast oplevering ook standaard schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf biedt een zeer ruim aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden. Moet de beglazing gewassen worden? Is er vloeronderhoud nodig? Moet het sanitair grondig gereinigd worden? Wilt u uw trappenhuizen laten onderhouden? Ook als er een tapijt of meubelstuk schoongemaakt moet worden, zijn wij uw partner. Bent u al overtuigd van onze voordelen? Maak direct een afspraak voor een eenmalige opdracht. Wilt u ons vaker inschakelen, zodat u een mooi en schoon pand behoudt? Kies dan voor periodieke opdrachten. Maak een afspraak met ons om uw wensen te bespreken.

Een greep uit onze diensten

Ons schoonmaakbedrijf functioneert op diverse punten anders dan andere schoonmaakbedrijven. Zo hebben wij onze kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Wij controleren deze voortdurend ter verbetering. Verder werken we met milieubesparende middelen. Al deze middelen, maar ook onze methoden, voldoen aan de door de Nederlandse wet gestelde eisen. Tot slot zien we er voortdurend op toe dat onze medewerkers alle geldende voorschriften in acht nemen. U begrijpt, wij staan voor:

  • Optimale kwaliteit
  • Klantvriendelijke service
  • Milieuvriendelijke middelen
  • Opgeleide en ervaren vakmensen
  • Betrouwbare en betrokken werkwijze

Kies voor onze eenmalige bouwoplevering en schoonmaak

Mogen wij de klus aangaande het opleveren en het schoonmaken van uw pand eenmalig voor u volbrengen? Geef dan vandaag nog aan ons door wat uw wensen precies zijn. U bereikt KSV Facilitair BV telefonisch via 070-3595157, per mail via info@ksv.nl of laat uw wensen aangaande de eenmalige bouwoplevering en schoonmaak achter op ons online contactformulier.

BEL ONS