Schoonmaakbedrijf in Schiedam

De specialist tussen de schoonmaakbedrijven in Schiedam

De specialist in Schiedam. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die service en vertrouwen hoog in het vaandel heeft staan? Neem dan contact op met KSV Facilitair BV. Bij ons kunt u terecht voor onder andere vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, meubelreiniging, het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak en het reinigen van complete trappenhuizen. Bel 070-3595157 en geef aan ons door wat wij kunnen betekenen voor u in Schiedam.

Vloeronderhoud

Is uw vloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt? Onze goed opgeleide medewerkers komen uw vloer graag schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, in de was zetten, van een beschermlaag voorzien, kristalliseren en/of polijsten. Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor eenmalig vloeronderhoud? Of kiest u liever voor periodieke reiniging in Schiedam? Wat u ook wilt voor uw vloer, wij leveren maatwerk. Ons schoonmaakbedrijf is al regelmatig ingeschakeld door onder andere woningcorporaties, bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen. Wij zijn er voor u.

Glasbewassing

De eerste indruk van een bedrijf of instelling wordt voor een groot deel bepaald door het aanzicht van een gebouw. Regelmatig en professioneel onderhoud hieraan is dus geen overbodige luxe. U kunt bij ons terecht voor vakkundige glasbewassing en gevelonderhoud in Schiedam. De methoden en materialen die we toepassen voldoen uiteraard aan alle gestelde eisen. Schakel KSV Facilitair BV vandaag nog in voor professionele glasbewassing en gevelonderhoud.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf biedt een zeer groot aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden aan. Dit maakt het ons mogelijk om een complete eenmalige bouw oplevering en schoonmaak te verzorgen. Geef vandaag nog aan ons door wanneer wij uw (nieuwbouw)woningen, panden of trappenhuizen in Schiedam bezemschoon en gebruiksklaar mogen maken. Wij garanderen u:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Ervaren specialisten
  • Grote diversiteit aan diensten
  • Betrouwbare en betrokken aanpak

Contact

Neem contact op met KSV Facilitair BV als u opzoek bent naar de specialist in de schoonmaakbranche in Schiedam. Voor onder andere vloeronderhoud, meubelreiniging, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud, het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak en het reinigen van volledige trappenhuizen. U kunt ons bereiken via 070-3595157, info@ksv.nl of ons online contactformulier.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS