Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Bent u opzoek naar een no nonsens schoonmaakbedrijf in Rotterdam?
Kies dan voor KSV Facilitair BV. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, meubelreiniging en het schoonmaken van sanitair. Ook kunnen we complete trappenhuizen reinigen en verzorgen we uw eenmalige bouw oplevering en schoonmaak. U kunt ons bereiken op 070-3595157.

Vloeronderhoud

Wilt u dat wij eenmalig, dagelijks of periodiek vloeronderhoud bij u uitvoeren in Rotterdam? U vraagt, wij leveren maatwerk. Ons schoonmaakbedrijf is, in tegenstelling tot vele andere schoonmaakbedrijven, in te schakelen door zowel bedrijven als woningcorporaties, maar ook door bijvoorbeeld zorginstellingen en scholen. Mogen wij uw vloeronderhoud verzorgen? Dan komen onze goed opgeleide medewerkers snel bij u langs om uw vloer te schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, in de was te zetten, te voorzien van een beschermlaag, te kristalliseren of te polijsten.

Glasbewassing

Bent u zich er van bewust dat het aanzicht van een gebouw voor een belangrijk deel de eerste indruk voor een bedrijf of instelling bepaalt? Laat deze daarom regelmatig en professioneel onderhouden. Schakel ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam in voor vakkundige glasbewassing en gevelonderhoud. De beglazing en de gevel van uw gebouw zien er na onze werkzaamheden weer tiptop uit. Al onze werkwijzen en materialen voldoen uiteraard aan alle eisen omtrent glasbewassing en gevelonderhoud. Wilt u meer informatie over deze tak van sport?  Neem gerust contact met ons op.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Wij leveren een zeer divers aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunnen wij ook de eenmalige bouw oplevering en schoonmaak verzorgen. Laat ons langskomen en uw (nieuwbouw)woningen, panden of trappenhuizen in Rotterdam zijn in no time bezemschoon en gebruiksklaar. Wij garanderen u:

  • Hoge kwaliteit
  • Goede service
  • Ervaren specialisten
  • Divers dienstenaanbod
  • Betrouwbare en betrokken aanpak

Contact met ons schoonmaakbedrijf vanuit Rotterdam

U kunt ons vandaag nog bellen voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Rotterdam. KSV Facilitair is het complete schoonmaakbedrijf voor onder andere vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, meubelreiniging, tapijtreiniging, het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak en het reinigen van complete trappenhuizen. U kunt ons bereiken via 070-3595157, info@ksv.nl of het online contactformulier. Uw pand(en) in Rotterdam frissen ervan op!

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS