Schoonmaakbedrijf in Rijswijk

Kies in Rijswijk voor meerdere schoonmaakbedrijven in één

Bent u in Rijswijk op zoek naar een betrouwbaar en gespecialiseerd schoonmaakbedrijf? KSV Facilitair BV biedt u een breed scala aan schoonmaakdiensten. Zo is ons schoonmaakbedrijf uw perfecte partner voor bijvoorbeeld vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging en meubelreiniging. Maar ook het reinigen van volledige trappenhuizen en het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak, doen wij snel, netjes en vakkundig voor u. Neem gerust contact met ons op voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Rijswijk. Ons telefoonnummer is 070-3595157.

Vloeronderhoud

Onze schoonmakers begrijpen als geen ander hoe belangrijk grondig en regelmatig vloeronderhoud is. Het omvat veel meer dan alleen stofzuigen en dweilen. Zo vallen voor onze specialisten ook schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, kristalliseren, polijsten, het in de was zetten van uw vloer en deze van een beschermlaag voorzien, onder vloeronderhoud. Wij brengen uw vloer in Rijswijk graag weer in optimale staat. Geef aan ons door of u eenmalig vloeronderhoud of periodieke reiniging wenst en laat ons schoonmaakbedrijf uw vloer behandelen. Verschillende soorten bedrijven, zoals woningcorporaties, bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen, gingen u voor.

Gevelonderhoud en glasbewassing

Wilt u dat het aanzicht van uw pand een perfecte eerste indruk achterlaat? Kies dan voor regelmatige glasbewassing en professioneel gevelonderhoud. Onze specialisten zijn zeer ervaren in het wassen van beglazing en het reinigen van gevels. Ook voor glasbewassing en gevelreiniging in Rijswijk kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken enkel methoden en materialen die volledig voldoen aan de gestelde eisen in de Nederlandse wetgeving. Kortom, u hoeft niet meer verder te zoeken naar schoonmaakbedrijven in glasbewassing en gevelonderhoud. Schakel ons direct in!

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf biedt een zeer ruime verscheidenheid aan diensten aan. Dankzij deze veelzijdige aanpak kunnen we ook een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak verzorgen. Wij hebben al vele (nieuwbouw)woningen, panden en trappenhuizen in Rijswijk bezemschoon en gebruiksklaar mogen maken. Mogen wij ook uw woning, pand of trappenhuis schoonmaken? Wij garanderen u:

  • Prima service
  • Diverse diensten
  • Optimale kwaliteit
  • Ervaren vakmensen
  • Betrouwbare werkwijze

Contact met onze schoonmaakbedrijven in Rijswijk

Wilt u meer informatie over wat we voor u in Rijswijk kunnen betekenen, of wilt u eerst eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op via 070-3595157, info@ksv.nl of laat uw vraag of verzoek achter op ons online contactformulier. Onze specialisten komen graag naar u toe in Rijswijk voor grondig vloeronderhoud, tapijtreiniging, meubelreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud, het verzorgen van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak of het reinigen van complete trappenhuizen.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS