Kwaliteit, service & vertrouwen

Kwaliteit
Met onze passie en ervaring nemen wij graag de schoonmaak van uw bedrijf uit handen. Samen met onze opgeleide medewerkers streven we naar het leveren van de beste kwaliteit. Ieder heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en gaat vakkundig te werk. Alle collega’s van ons team hebben hetzelfde motto: zorgen voor een fijne en schone werkplek voor onze klanten. Dat is de reden waarom wij zuinig zijn op ons vaste personeelsbestand!

Om de kwaliteit van het schoonmaakproces te waarborgen is onze rayonmanager regelmatig op locatie aanwezig. De kwaliteit wordt digitaal gemeten (middels het DKS systeem), waardoor we kunnen inspelen op al uw wensen en de beste service kunnen geven. Naast kwaliteit staan wij namelijk ook voor een service waar u blij van wordt.

Service
Onze service is duidelijk, open en klantgericht. Tevreden klanten is tenslotte waar we het voor doen! Voorafgaand bespreken we alle wensen en maken we duidelijke afspraken. Vervolgens zorgen wij dat de werkzaamheden volgens wens worden uitgevoerd. Klanten hebben een vaste contactpersoon, waardoor we snel kunnen schakelen. Een contactpersoon die bereikbaar is, voor uw wensen klaar staat en op wie u kunt vertrouwen.

Vertrouwen
Door ons vaste personeelsbestand kent de klant ons team en ons team de wensen en behoeftes van de klant. Hierdoor weten onze mensen wat er van hen wordt verwacht en wordt vertrouwen opgebouwd. Wij gaan voor duurzaamheid, niet alleen op het gebied van milieu, maar ook in de relatie die wij met onze klanten hebben.  Het is niks voor niks dat veel van onze klanten bij ons blijven.

Oog voor het milieu
Wij besteden veel aandacht aan milieuvriendelijke schoonmaakmethoden. Met de keuze voor de juiste middelen, machines en technieken leveren wij onze bijdrage aan een gezond milieu. Al onze machines voldoen aan de strengste veiligheidseisen en onderhoud vindt volgens strenge eisen plaats.

Kwaliteit, service en vertrouwen, dat is waar het bij ons om draait. Een schoonmaakbedrijf die met u mee denkt, vakkundig te werk gaat en flexibel inzetbaar is.

BEL ONS