Over ons

Even voorstellen:

Rolien van Groeningen is de directeur / eigenaar van twee werkmaatschappijen, namelijk KSV Facilitair BV en Domestic-Outsourcing BV. Zij heeft inmiddels al veel gezien en gedaan. Bent u benieuwd naar haar verhaal, maak dan kennis met Rolien!

In 2003 rondde Rolien haar opleiding tot verpleegkundige af en heeft zij zich ingeschreven bij de KvK. zij verhuurde zichzelf als particulier verpleegkundige, maar had daarnaast ook een vastgoed portefeuille waar zij verantwoordelijk was voor de verhuur en het beheer. ‘’Natuurlijk een bijzondere combinatie, maar juist de diversiteit aan dienstverlening, situaties en de mensen waar voor ik werkte maakte het interessant’’, aldus Rolien. ‘’De ervaringen die ik in deze tijd heb opgedaan zijn levenslessen die ik tot aan de dag van vandaag gebruik.’’

In 2007 begon voor Rolien het avontuur als eigenaresse bij Domestic-Outsourcing, een organisatie die huishoudelijke en persoonlijke diensten levert bij particulieren thuis. Vlak na de overname stond ze aan de vooravond van de vastgoedcrisis en met 18 medewerkers op de loonlijst heeft ze keihard moeten werken om iedereen aan de slag te houden. En met succes, want Domestic-Outsourcing is inmiddels een succesvol bedrijf met naam in de particulieren schoonmaak.

‘’Ook hier is de diversiteit aan klanten, de variatie aan hulpvragen en het helpen van klanten mijn intrinsieke motivatie. Mijn droom om een tak in de thuiszorg op te zetten was deels uitgekomen, maar wij kregen steeds meer aanvragen voor de reguliere schoonmaak in de zakelijke branche. Dit was de reden dat ik in 2013 KSV Schoonmaak heb overgenomen, met kennis en knowhow in de reguliere schoonmaakbranche. Inmiddels 4 overnames verder hebben we veel geleerd, gebouwd en staat het fundament van de organisatie als een huis. we doen alles met een sterk team en we zijn klaar voor verdere groei”.

Momenteel beschikken we over een vast personeelsbestand met ongeveer 130 collega’s. Zeker in de huidige tijd is het beschikken over eigen personeel, wat betrouwbaar en loyaal is een groot goed. Deze mensen aan je binden en zorgen dat ze voor onze kar blijven lopen is het meest belangrijk en het is een dagtaak om daarin te motiveren en monitoren.
We werken we in ‘de grote Randstad’ en kunnen ingeschakeld worden voor diverse diensten. Van reguliere schoonmaak tot eenmalige klussen, specialistisch werk en groenvoorziening. we denken graag met onze klanten mee en eigenlijk is nee geen antwoord.

“Ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk en ik zie nog voldoende uitdagingen voor de komende tijd. Binnen onze branche met 14.000 concurrenten is er dagelijks ruimte voor verbetering en professionalisering. Ik ben trots op hetgeen we tot nu toe met elkaar hebben opgebouwd, maar ik ben een ondernemer en voorlopig nog niet klaar met ondernemen”.

BEL ONS