Schoonmaakbedrijf in Leiden

Verschillende schoonmaakbedrijven in één in Leiden

Bent u in Leiden op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u met al uw schoonmaak vragen terecht kunt?
Dan bent u bij KSV Facilitair BV aan het juiste adres. Wij verzorgen onder andere vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, meubelreiniging en het schoonmaken van sanitair. Ook kunnen we een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak realiseren of complete trappenhuizen reinigen. Neem gerust contact op via 070-3595157, en geeft aan ons door wat wij voor u kunnen doen in Leiden.

Vloeronderhoud

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor vloeronderhoud? Onze goed opgeleide medewerkers komen graag bij u langs voor de volledige klus. Denk aan schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, in de was zetten, een beschermlaag aanbrengen, kristalliseren en/of polijsten.
Wij horen graag welk soort vloeronderhoud ons schoonmaakbedrijf voor u mag verzorgen. Of maak een afspraak met ons voor periodiek vloeronderhoud bij u in Leiden. Wij leveren maatwerk in verschillende branches. Van een eenmalige opdracht bij een woningcorporatie of bedrijf, tot een periodieke contract bij een zorginstelling of school.

Glasbewassing

Wist u dat een eerste indruk van een bedrijf of instelling voor een groot deel bepaald wordt door het aanzicht van een gebouw? Regelmatig en professioneel onderhoud eraan is nodig. U kunt ons in Leiden inschakelen voor vakkundige glasbewassing en gevelonderhoud. De werkwijze en materialen die we hiervoor gebruiken voldoen uiteraard aan alle gestelde eisen. Na onze glasbewassing en het gevelonderhoud zien de beglazing en de gevel van uw pand er weer prachtig uit.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak verzorgen

KSV Facilitair BV staat bekend om haar diverse aanbod in schoonmaakwerkzaamheden. Omdat wij elke reinigingsklus meester zijn, kunnen we moeiteloos een complete eenmalige bouw oplevering en schoonmaak verzorgen. Kunnen wij uw (nieuwbouw)woningen, panden of trappenhuizen in Leiden bezemschoon en gebruiksklaar maken? Bij ons bent u verzekerd van:

  • Hoge kwaliteit
  • Goede service
  • Ervaren specialisten
  • Grote diversiteit aan diensten
  • Betrouwbare en betrokken aanpak

Zo bereikt u onze schoonmaakbedrijven in Leiden

Schakel KSV Facilitair BV in als u zaken wenst te doen met dé specialist tussen de schoonmaakbedrijven in Leiden. Wij verzorgen complete diensten, waaronder vloeronderhoud, meubelreiniging, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud, het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak en het reinigen van complete trappenhuizen. Bel naar 070-3595157, stuur een mail naar info@ksv.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS