Schoonmaakbedrijf in Gouda

De juiste keuze uit alle schoonmaakbedrijven

Bent u in de omgeving van Gouda op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf tussen al die schoonmaakbedrijven? Dan heeft u KSV Facilitair BV BV gevonden. U bent bij ons aan het juiste adres voor glasbewassing, vloeronderhoud en het schoonmaken van complete trappenhuizen. Ook voor de eenmalige bouw oplevering en de schoonmaak hiervan heeft u uw partner gevonden in ons bedrijf. Ook voorzien wij u graag van tapijt- en meubelreiniging. Als wij dan toch bezig zijn, laat ons dan gelijk uw sanitair en inventaris reinigen. Wanneer mogen wij bij u in Gouda uw glasbewassing, vloeronderhoud en uw overige werkzaamheden uitvoeren?

Vloeronderhoud in Gouda

Vloeronderhoud nodig voor uw bedrijf, kantoor, woning, zorginstelling of school in Gouda? Ons bedrijf voert het vloeronderhoud al voor meerdere opdrachtgevers uit. Volgt u ook? vloeren worden door veelvuldig gebruik vies. En als u representatief wilt overkomen, is periodiek vloeronderhoud meer dan nodig. U kunt in samenspraak met ons afspreken hoe vaak u wenst dat het vloeronderhoud wordt uitgevoerd. Vergeet al die andere schoonmaakbedrijven en laat het vloeronderhoud uitvoeren door ons.

Glasbewassing in Gouda

Als het uw wens is om een betrouwbaar schoonmaakbedrijf te vinden tussen al die andere schoonmaakbedrijven voor uw glasbewassing, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u advies over hoe vaak glasbewassing noodzakelijk is in uw situatie? Vraag ons om advies. Dan bespreken we samen of periodieke glasbewassing een optie voor u is. Ook voeren wij als u dat wenst gevelonderhoud uit. Wanneer mogen wij bij u in Gouda langs komen voor gevelonderhoud en glasbewassing?

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Als een bouwproject wordt opgeleverd, dan wilt u natuurlijk dat dit er netjes uit ziet. U kunt ons inschakelen voor de eenmalige bouw oplevering en schoonmaak hiervan. Wij hebben inmiddels veel ervaring met deze werkzaamheden. Ook voor grote bouwprojecten met trappenhuizen voeren wij ook de schoonmaak uit. Wilt u, nadat uw bouwproject in Gouda is opgeleverd, dat wij de trappenhuizen blijven schoonmaken? Dan maken we hier concrete afspraken over.

Contact vanuit Gouda

Is uw keuze tussen al die schoonmaakbedrijven gevallen op KSV Facilitair BV? Wij voeren bijvoorbeeld graag de schoonmaak van uw trappenhuizen uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Bel dan naar 070-3595157. Mailen kan naar info@ksv.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor u in Gouda voor glasbewassing, vloeronderhoud en het schoonmaken van trappenhuizen.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS