Glasbewassing

Uw specialist in glasbewassing

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in glasbewassing? Neem dan contact op met KSV Facilitair BV. Onze medewerkers hebben al jaren ervaring met het reinigen van beglazing. Daarnaast kunt u ons meteen inschakelen voor grondige gevelreiniging. Wij worden veelal ingeschakeld door kantoren, woningcorporaties, VVE’s, zorginstellingen, scholen en spelers in de bouw. Volgt u ook? Bel naar 070-3595157 als u behoefte heeft aan professionele glasbewassing.

Ga voor een perfecte eerste indruk

Wist u dat de uitstraling van uw pand voor een groot deel de eerste indruk bepaalt voor uw bedrijf of instelling? U wilt natuurlijk dat deze zo goed mogelijk is. Het is dan ook geen overbodige luxe het aanzicht van uw pand regelmatig en vakkundig te laten reinigen. Laat ons schoonmaakbedrijf uw beglazing grondig schoonmaken. Nadat wij bij u langs zijn geweest voor de glasbewassing ziet uw pand er weer als nieuw uit. Wilt u uw volledige gevel onder handen laten nemen? Kies dan ook meteen voor ons gevelonderhoud. Lees verder om hier meer over te weten te komen.

Glasbewassing

Kies naast glasbewassing ook voor gevelonderhoud

Voor het mooiste aanzicht van uw pand, is het aan te raden niet alleen de beglazing te laten schoonmaken, maar ook de gevel zelf. Gelukkig kunt u onze specialisten tevens hiervoor inschakelen. Wij komen graag naar u toe om uw wanden, kozijnen, gevels en gevelbeplating, te reinigen, conserveren en impregneren. Heeft u last van graffiti? Ook dit kunnen wij grondig verwijderen. Desgewenst brengen wij na deze klus een antigraffiti coating aan op uw gevel. U begrijpt, voor optimale eerste indruk bieden onze glasbewassing en gevelreiniging de uitkomst.

Onze aanpak samengevat

Ons schoonmaakbedrijf onderscheidt zich op diverse punten van andere schoonmaakbedrijven. Zo controleren wij voortdurend onze eigen kwaliteit. Op die manier kunnen wij deze direct verbeteren indien nodig. Daarnaast werken we met milieubesparende middelen. En zien we er voortdurend op toe dat onze medewerkers alle geldende voorschriften in acht nemen. Uiteraard voldoen alle methoden en middelen die we toepassen aan de door de Nederlandse wet gestelde eisen. Hierbij onze aanpak samengevat:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Milieuvriendelijke middelen
  • Opgeleide en ervaren specialisten
  • Betrouwbare en betrokken werkwijze

Schakel ons in voor glasbewassing

Heeft u behoefte aan een specialist in glasbewassing? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan maken wij uw beglazing, en eventueel uw volledige gevel, weer prachtig schoon. U bereikt KSV Facilitair BV per telefoon via 070-3595157. Een mail mag gestuurd worden naar info@ksv.nl. Of laat uw wensen aangaande glasbewassing achter op ons online contactformulier.

BEL ONS