Schoonmaakbedrijf in Delft

Schoonmaakbedrijf Delft

Bent u opzoek naar een betrouwbare en professionele partner voor al uw schoonmaakwerk in Delft? Neem dan gerust contact op met KSV Facilitair BV. U kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld vloeronderhoud, gevelonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging of meubelreiniging. Wij nemen volledige trappenhuizen onder handen, maar voorzien ook in een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak. U kunt ons bereiken via 070-3595157.

Vloeronderhoud

Voor het behoud van uw vloer is het van belang uw vloer regelmatig professioneel te laten reinigen.  Als u uw vloer door onze medewerkers laat schrobben, schrobzuigen, sprayen, opwrijven, strippen, kristalliseren, polijsten, in de was laat zetten en/of van een beschermlaag laat voorzien, blijft uw vloer in goede conditie. Kies voor eenmalig vloeronderhoud of plan direct periodieke reiniging in. Wij hebben inmiddels ervaring bij woningcorporaties, bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen in Delft en komen graag bij u langs.

Glasbewassing

Het aanzicht van een gebouw (de beglazing en de gevel) bepaalt grotendeels de eerste indruk van een bedrijf of instelling. Regelmatige glasbewassing en vakkundig gevelonderhoud is dus geen overbodige luxe. Schakel de specialisten van ons schoonmaakbedrijf in om de beglazing en de gevel van uw pand in Delft weer in schone staat te krijgen. Uiteraard gebruiken zij hiervoor alleen methoden en materialen die voldoen aan de gestelde eisen.

Eenmalige bouw oplevering en schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf in Delft heeft een ruim aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden, en is daardoor in staat uw eenmalige bouw oplevering en schoonmaak te verzorgen. Nieuwbouwwoningen, panden en trappenhuizen in Delft maken wij in no time bezemschoon en gebruiksklaar. Mogen wij uw pand of trappenhuizen schoonmaken? Wij garanderen:

  • Prima service
  • Optimale kwaliteit
  • Ervaren vakmensen
  • Ruim aanbod aan diensten
  • Betrouwbare en betrokken werkwijze

Contact

Wilt u meer informatie over wat we voor u in Delft kunnen betekenen, of wilt u eerst eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op via 070-3595157, info@ksv.nl of laat uw vraag of verzoek achter op ons online contactformulier. Onze specialisten komen graag naar u toe in Delft voor grondig vloeronderhoud, tapijtreiniging, meubelreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud, het verzorgen van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak of het reinigen van complete trappenhuizen.

Wij zijn er voor u. Kiest u voor ons?
Het team KSV Facilitair BV

BEL ONS